Referenties

Wat zeggen onze klanten over ons...

D.S.D. Stalinrichting BV - Dokkum

Bedrijf: DSD staat voor Desirable Solutions for Dairy; diervriendelijke, arbeidsbesparende en duurzame huisvestingsoplossingen voor melkkoeien, jongvee en kalveren.
Case: vervanging langdurig zieke "spin in het web" / organiseren en structureren van de administratie
Review:
In korte tijd was Anja ingewerkt en pakte zij de dagelijkse administratieve werkzaamheden op die gedaan moesten worden. Daarbij keek ze kritisch naar de bedrijfsprocessen en zijn er al snel tijdbesparende maatregelen uitgevoerd. Na een tijdje meegelopen te hebben heeft ze ons geadviseerd op het gebied van de administratieve organisatie en kunnen we een gestructureerde organisatie van de administratie tegemoet zien. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door InzichtIn.

Floorever - Zwolle

Bedrijf: jong, dynamisch en vakkundig bedrijf gespecialiseerd in de woningstoffering: vloeren en raamdecoratie.
Case: Implementatie en conversie van Mamut One naar Exact Online
Review:
Wij zijn geweldig geholpen door InzichtIn bij de implementatie van Exact Online. Geen vraag was te veel. Alles is op rolletjes verlopen, en als we er toch even niet uit kwamen stond Anja altijd voor ons klaar.

Hiatus bv - Dokkum 

Bedrijf: Innovatief fijnmechanisch productiebedrijf dat matrijzen en gereedschappen produceert voor de productindustrie.
Case: vervanging langdurig zieke "spin in het web"
Review:
Anja van InzichtIn is binnen de administratie van Hiatus de persoon waar alles om draait. Ze is de spilfiguur en daarmee dus vooral iemand die vanuit een strategische positie alles overziet. Anja luistert goed, kijkt goed om zich heen en reageert snel op de ontwikkelingen. En ze verwerkt alles in een handomdraai in onze systemen.

Betsema Trading Import & Export / Heeren2 - Balk

Bedrijf: Groothandel in meubels en decoratie uit uiteenlopende landen
Case: periodieke controles en boekingen
Review:
Wij maken gebruik van de diensten van InzichtIn voor onze periodieke controles en boekingen en dat voldoet ons uitstekend. Anja is flexibel en plezierig in de omgang en haar systematische afhandeling van zaken heeft ons vanaf het begin aangesproken.

Case: extra ondersteuning bij conversie van Mamut naar Exact Online
Review:
Naast de periodieke ondersteuning heeft Anja van InzichtIn ons ook extra ondersteuning geboden in de conversie van Mamut naar Exact Online. Ook hierover zijn wij zeer tevreden.

Zeman B.V. - Apeldoorn

Bedrijf: Productiebedrijf voor slachthuisinrichtingen
Case: verzorgen periodieke boekingen, controles en aangiftes BTW