Structureel administratief werk uitbesteden?

Een paar dagdelen per week, maand of kwartaal kan voelen als een grote opluchting. MKB’ers maar ook ZZP’ers en zelfs starters noemen dat elke keer weer als grootste winst: dat ze zoveel meer rust hebben gekregen door werk uit te besteden, en dat hun werk zoveel leuker is nu ze hun focus op de eigen klant kunnen houden.

Bij InzichtIn gaan we graag duurzame relaties aan. Dat kan zowel incompany als bij ons op kantoor. Het kan om uitvoerend werk gaan, controleren en belastingzaken. Of vooral advies bij allerlei vragen over cijfers, offertes, processen en automatisering.

Veel meer dus dan de boekhouding alleen
Logisch, omdat we zelf ook ondernemer zijn. Met tien jaar ervaring neem je dat ongemerkt mee in je rugzak. En weten we dus ook welke tools en apps handig zijn voor het doorschakelen van de telefoon, registreren van tijd of kilometers en welke aftrekposten het vaakst over het hoofd worden gezien.

Wat kost dat, administratie uitbesteden?
Het uitvoeren van administratief werk doen we al vanaf 95 euro per maand. En starters krijgen zelfs gratis startersbegeleiding.  Maar voor iedere klant is het een eigen rekensommetje.


En de grote winst: rust. Rust in uw hoofd omdat u het simpelweg niet meer zelf hoeft in te plannen. Rust door de zekerheid dat het deskundig gebeurd, met een extra paar ogen die controleren. En rust doordat u ten alle tijden terug kunt vallen op InzichtIn voor een advies over acute vraagstukken. Weten wij het zelf niet, dan hebben we het in een mum van tijd voor u uitgezocht.

Klinkt dat toch wel heel aantrekkelijk?
Dan hoeft u eigenlijk niet verder na te denken over prijs, offertes of werkzaamheden. Eerst moet er namelijk wederzijds vertrouwen zijn, en ruimte in onze planning, ook dat nog. Bel of mail daarom voor een kennismaking. Als het klikt, praten we meteen over een mogelijke aanpak en bent u vrij om te beslissen of u ons gaat inschakelen.
Telefoon: 085 - 043 1946
Mail: anja@inzichtin.nl


Korter kan ook:
Heeft u geen behoefte aan duurzame ondersteuning maar bent u wel benieuwd of de administratieve processen in uw bedrijf zo efficiënt mogelijk verlopen? Dan kijk ik graag een dagdeel met u mee in het bedrijf, bekijk dan hier ons superaantrekkelijke aanbod.