Over mij, Anja Dijkstra

Mijn naam is Anja Dijkstra. Moeder van drie volwassen kinderen, echtgenoot van Owe en ‘oprjochte Friezinne’, woonachtig in Hantum. Vanuit dit mooie dorp boven Dokkum run ik een administratiekantoor voor klanten die een organisatorische duizendpoot zoeken.
Ik help ze met hun BTW, met automatiseren en structureren. In korte en langere projecten help ik ze om het beste uit hun boekhoudpakket te halen. Want alles is mogelijk, maar het werkt alleen als je ook de instellingen goed hebt staan.

Anja Dijkstra DokkumMeestal werk ik alleen.
Soms heb ik zelf te maken met piekdrukte of specialistische kennis en werk ik even samen met een boekhouder, AA Accountant of administratieve kracht.

Al dertien jaar ben ik ondernemer.
Ik schrik er zelfs soms van hoe hard de tijd gaat. In die jaren heb ik bij heel wat bedrijven in de administratieve keuken mogen kijken. Ik heb gewerkt met heel wat verschillende boekhoudpakketten en feedback gegeven op tientallen mensen in loondienst die hun werk graag sneller en efficiënter wilden doen… maar zelf hun blinde vlek niet meer zagen.

Daar ben ik voor.
Opsporen, signaleren en verhelpen van de zwakke plekken in je proces. Zodat het sneller kan, makkelijker. Of zodat het doorgaat, bij ziekte of zwangerschap.

Het meest trots?
Dat ben ik als door mijn advies of praktische hulp, heel veel tijd bespaard kan worden. Zodat de eigen medewerkers weer kwaliteit kunnen leveren. Of dat een eigen medewerker na ziekte en hoge werkdruk, weer ontspannen kan instromen in zijn of haar oude baan.

 
Anja Dijkstra wandelenIk ben gedreven, in alles wat ik doe.
Als ik ergens aan begin, ga ik ook door en wil ik ook plezier halen uit wat ik doen. Herkenbaar? Voor de meeste ondernemers wel. Ook privé trek ik dat door. Zo organiseer ik al jaren wandeltochten voor verstandelijk gehandicapten. De grootste uitdaging is om dan contact te krijgen met die personen die moeite hebben om contact te maken.
En sinds september 2020 maak ik van die hobby mijn werk door een MBO opleiding te volgen in de gehandicaptenzorg.

Daarnaast sta ik graag op het podium, in een toneelspel, met muziek, zingend of als percussionist.

Samenwerken, samenspelen. Daar doe ik het voor. Kennismaken? Bel of mail me gerust. Ik kan strak plannen, dus er is vast wel tijd vrij te maken in mijn agenda.