Anja In Zorg

Met ingang van februari 2024 kun je mij ook tegenkomen als zelfstandige zorgprofessional!

Mijn passie voor het helpen van anderen zat ook altijd al in mijn werk als administratieve duizendpoot: ik help mensen graag door ze werk uit handen te nemen of ze juist het kunstje te leren, waardoor ze het zelf kunnen. Net wat de ondernemer zelf wil of zich goed bij voelt.

In 2020 besloot ik om mij ook te kwalificeren in de gehandicaptenzorg. Als vrijwilliger ben ik al een aantal jaren betrokken met deze bijzondere doelgroep: als coördinator van de wandelgroepen van Sportstichting Dol Fijn en Sportstichting DODADO en als begeleider bij TOF vakanties. Dit zijn altijd hele mooie contacten en hele mooie momenten. Tijdens de opleiding heb ik stage mogen lopen bij een zorgboerderij én bij een dagopvang en logeerhuis voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Op beide plaatsen heb ik ervaring op mogen doen in het begeleiden en verzorgen van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Na het volgen van de MBO4 opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg en een jaar bij een zorgboerderij heb ik in 2024 besloten om mezelf in te zetten als zelfstandige zorgprofessional voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in de thuissituatie. Het directe contact en de kleinschaligheid passen het beste bij mij. Helpen bij de ADL, gezelligheid en aanwezigheid bieden, uitstapjes maken, het kan allemaal. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, een spelletje te doen of muziek te maken.

Diploma's en certificaten:

Bij het verlenen van goede zorg past ook een goede omgang met klachten en onvrede. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de zorg. Het kan voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Ik ga dan graag met je in gesprek. Komen we er samen niet uit, ga dan naar de klachtenregeling voor meer informatie.

Net zoals ik zelf open en transparant wil zijn, zijn mijn tarieven dat ook. Je vindt ze op mijn tarievenlijst.

Wil je meer informatie of eens kennismaken om te kijken of ik bij jou of bij je cliënt pas? Neem dan contact met mij op. Dit kan telefonisch via 06 - 219 778 41 of via de mail mail@anjainzorg.nl.