Ik maak mezelf (alweer) overbodig ...

<< Terug 6 april 2020
Ik maak mezelf (alweer) overbodig ...

Alweer? Ja, alweer! Wie mijn blogs volgt weet dat ik dat al vaker heb gezegd. Maar ja, ik vind het nu eenmaal niet leuk om werk te doen wat je ook prima zelf zou kunnen doen. Omdat jij het gewoon prima zelf zou kunnen, als je er tijd voor hebt. En de kans dát jij er juist NU tijd voor hebt, is groot. 

Maar ineens realiseerde ik me dat hier nu misschien toch de kneep zit. Dus vandaar dit aanbod, even tussendoor. 

Mijn vraag aan jou: kun je dat? Kun jij zonder meer nu lekker je boekhouding bijwerken? 
Of loop je toch – nu of al veel langer…. - tegen een aantal praktische problemen aan? 
Dingen waar je over twijfelt? 
Taken waarvan je je afvraagt of daar geen snellere manier voor is? 

En daarom heb ik een ideetje…. Ik wil op vrijdag aanstaande, dan zitten we dus op 10 april, tussen 10:00 uur en 11:00 uur een live Zoom-sessie houden. Daarin zal ik dan live proberen al je vragen voor wat betreft de administratie te beantwoorden en uit te leggen. Gratis, dus pak nu je kans!

Zoom werkt hartstikke simpel en praktisch. Het is de moderne versie van Skype, dus bellen met beeld én geluid, zodat het net lijkt of we tegenover elkaar zitten. Mijn idee is om maximaal 8 mensen tegelijk toe te laten, zodat we van elkaar kunnen leren, maar dat de groep ook weer niet té groot wordt.

Wil je aanschuiven? Laat me dan even per mail of app weten waar jij tegenaan loopt. Jouw mailadres gebruik ik dan ook om vrijdagochtend zo rond 9 uur een linkje te sturen waarmee je kunt inloggen op onze meeting, Ik leg nog wel even uit hoe dat werkt. 
 
Is vrijdagochtend om 10:00 uur voor jou een onmogelijke tijd of heb je liever een 1 op 1? Laat het me dan weten, tegen een scherp tarief kan ik je dan vast ook helpen. 

PS: mocht je gehoord hebben dat Zoom niet veilig is: wees gerust. Je hoeft je jaaromzet niet te vertellen en ik ga je ook geen Digi-D codes vragen.