Ik maak me zelf overbodig

<< Terug 13 maart 2019
Ik maak me zelf overbodig

Lees je dat goed? Ja dus. Sommige klanten zouden dolgraag elke dag een Anja op kantoor hebben. Omdat ze elke dag, de hele week, overzicht en inzicht willen hebben. Als je inzicht wilt in je administratie, kan ik natuurlijk helpen om een mooi systeem in te richten, of jouw eigen systeem eens flink op te schonen en te automatiseren.

Maar wil je met een schone lei beginnen?
En veel meer in eigen handen houden?

Dan verwijs ik je graag naar BlackBoks, de projectsoftware waarmee je overzicht houdt in je projecten en taken. Kwaliteit voor een klein prijsje: voor dertig euro heb je je eigen dashboard en kun je nagenoeg alles koppelen wat je maar wilt. En voor 5 euro extra kun je samenwerken en berichten uitwisselen met je collega.

Handig voor:
  • Urenregistratie
  • Kostencalculatie per project
  • Offertes en facturen
  • Takenlijstjes en planbord
  • Rapportages
  • En relatiebeheer
Eigenlijk zou ik wel gek zijn om mijn klanten door te verwijzen naar deze software. Maar laten we eerlijk zijn, voor dertig euro per maand zit ik niet bij je op kantoor.

Met Blackboks zie je elke dag weer direct wat je aandacht vraagt en zorg je voor gestroomlijnde projecten. Hoe zou ik zo’n mooi systeem nou geheim willen houden voor de ondernemers in mijn netwerk? Ik zou zeggen: probeer het een maand gratis uit. En heb je toch liever regelmatig een echte Anja op kantoor? Dan bel je mij gewoon.

 

Klik hier voor meer informatie