Hoe blij wordt u van uw administratie?

Heeft uw bedrijf al iemand voor de telefoon, de balie en de administratie? Doet de boekhouder de jaaropgave? En verwerkt u orders en offertes vlekkeloos met uw softwarepakket?

Dat klinkt goed!

Maar weet u zeker dat het ook goed ís?

We zijn geen bedrijfskundigen.
Maar we zijn als administratiekantoor al wel bij menig ondernemer in de keuken geweest. Meestal staat daar een chefkok waar ik niets op aan te merken heb. Maar zelfs in die topkeuken gebeuren dingen die zo gaan ‘omdat ze altijd al zo gedaan worden’.

Herkenbaar?
En stiekem ook een beetje verontrustend?

Dan heb ik een hele mooie aanbieding voor u.
Voor een bijna symbolisch bedrag van € 99,-  komen we een dagdeel op uw administratie meekijken. Wat gaat handig? Wat kan beter? Waar lopen jullie zelf tegenaan en wat zijn de blinde vlekken waarin we u juist de ogen kunnen openen?

Doel:
Nalopen van alle punten waar u mogelijkerwijs tijd verspilt of geld laat liggen.

Resultaat:
Een A4-tje met verbeterpunten óf de heerlijke geruststelling dat uw administratieve processen op orde zijn.

En eigenlijk:
Zou u dit halfjaarlijks moeten doen om scherp te blijven.

Maar deze aanbieding is eenmalig.
Spotgoedkoop, dat weten we. Want het is eigenlijk gewoon bedoeld om te kijken of u er iets aan heeft om met ons samen te werken, op korte of lange termijn. En voor ons om het eigen netwerk te vergroten. Want als u ons nu niet nodig heeft, kent u wellicht anderen die wel om mij zitten te springen.

Waarom bij ons?
Omdat we praktisch denken en zelf in de administratieve praktijk werken. Omdat we nagenoeg met alle boekhoudpakketten overweg kunnen. Omdat we weten wat software en tools kunnen doen, en wij kunnen checken of u al die mogelijkheden ook wel gebruikt. Omdat we met frisse blik en een vat vol enthousiasme kijken waar het nóg beter kan omdat we zo bij de mooiste bedrijven komen.

Is uw belangstelling gewekt?
Of heeft u specifieke vragen? Bel of mail voor een korte kennismaking. Wilt u vervolgens gebruik maken van dit unieke aanbod, dan kunnen we de agenda’s er meteen naast leggen. U weet al wat het kost. En u weet ook dat het u veel meer zou kunnen opleveren.

Bel 085 - 043 1946 of mail me op anja@inzichtin.nl