Ssssttt... ik werk soms ook voor particulieren

<< Terug 1 maart 2019
Ssssttt... ik werk soms ook voor particulieren

Eigenlijk is het een beetje geheim. Maar hier op mijn eigen website kan ik het wel zeggen. Want als administratiekantoor help ik ook wel eens particulieren. Gewone mensen die helemaal geen eigen bedrijf hebben. Maar wel een eigen huis. Recht op huursubsidie. Of mensen op leeftijd die belastingvrij willen schenken aan hun kinderen.

Die mensen help ik graag. Met advies of korte uitleg. En elk jaar in de periode maart/april help ik mensen met hun inkomstenbelasting. Privé.

De Belastingdienst maakt het wel steeds gemakkelijker, met die voor-ingevulde aangifte. Maar het blijft een raar gevoel om zomaar ergens een handtekening onder te zetten.

Daarom kijk ik  graag even mee of het écht klopt. En dat er niet toevallig dingen instaan die ooit wel speelden, maar nu helemaal niet meer aan de orde zijn.

  • Voor de zekerheid.
  • Voor de juistheid.
  • Om zeker te weten dat u gebruik maakt van de toeslagen waar u recht op heeft.
En om tijdig een goede aangifte te doen, zonder dat u hoeft te wachten op kinderen of kleinkinderen die komen helpen maar zelf ook een drukke agenda hebben.

Een aangifte inkomstenbelasting kan ik gewoon doen bij u thuis, waar we samen alles nakijken en u precies ziet wat ik invoer.

De kosten bedragen € 75,- voor één persoon en € 90 als u een fiscaal partner heeft met een eigen inkomen of AOW.

Voor dat geld hoeft u de kinderen, vrienden of kennissen niet lastig te vallen. En weet u zeker dat het toch goed gebeurt, die hele inkomstenbelasting.

Bel of mail gerust als u vragen heeft, of om direct een afspraak te maken.