Folle lok, seine en sûnens tawinske foar 2019!

<< Terug 8 januari 2019
Folle lok, seine en sûnens tawinske foar 2019!

Zo aan het begin van 2019 zie ik in de media veel berichten met een terugblik op het afgelopen jaar. En dat zet mij aan het denken over het reilen en zeilen van mijn bedrijf. 

Goede start InzichtIn

2018 was voor mij het eerste volledige jaar met InzichtIn als eenmanszaak. Een ondernemersjaar waarin de werkelijke omzet het dubbele was van de verwachte omzet. Ik ben daar heel dankbaar voor.
Ik ben me er van bewust dat dit succes mede te danken is aan de mensen die mij het vertrouwen hebben gegeven, die ambassadeur zijn voor InzichtIn en die mij geadviseerd en gesteund hebben. Hartelijk dank daarvoor. 

Nieuwe plannen

Voor 2019 heb ik nieuwe plannen te over. 
1.    Met InzichtIn gaan we door met de dienstverlening zoals u die van ons gewend bent. 
Voor het overgrote deel zult u met mij te maken hebben, en in de toekomst gaat samenwerking met externe partijen vorm en inhoud krijgen. 

2.    De dienstverlening gaat uitgebreid worden naar projectbegeleiding bij implementaties van softwarepakketten.

3.    Nieuw in onze dienstverlening is een dagdeel gratis en vrijblijvend ‘kijken in de keuken’ om advies te kunnen geven waar verbeteringen te behalen zijn in de organisatie van de administratie.  
Heeft u hier belangstelling voor, of weet u iemand binnen uw netwerk die hier belangstelling voor zou kunnen hebben,  laat het me dan weten. 

Voor 2019, zowel zakelijk als persoonlijk: veel geluk, zegen en gezondheid toegewenst!